The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Profesjonell oversettelse dansk til engelsk

Alle som oversætter til engelsk hos os har engelsk som modersmål, professionelle engelske fagoversættere og autoriserede translatører med ekspertise inden for mange emneområder

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og kan give dig et tilbud på en professionel oversættelse fra dansk til engelsk samt på oversættelser til og fra mere end 100 andre sprog. Vores team på over 5.500 oversættere fra hele verden består af specialister, der kan tage sig af dine dokumenter, om de er relateret til teknik/IT, medicin, jura, økonomi, marketing eller turisme. Vi kan desuden tage os af både små og store projekter.

Statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter

Vi tilbyder også autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har certificerede og autoriserede oversættere i Australia, Canada, England og USA og kan derfor håndtere autoriseret oversættelse af officielle dokumenter tlll engelsk.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres engelske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <FÅ ET TILBUD>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.