The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse dansk engelsk

Statsautoriseret oversættelse og fagoversættelse fra dansk til engelsk inden for jura, økonomi, medicin og teknik.

The Native Translator er ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter fra dansk til engelsk. Vi foretager kvalificeret og bekræftet oversættelse af dokumenter og tekster til engelsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de oversættelser fra dansk til engelsk som vi udfører.

Statsautoriseret (bekræftet) oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter fra dansk til engelsk. Lad os hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser, forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv. Vi har autoriserede oversættere til engelsk i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille.

Modersmålstalende engelske ekspertoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Kvalitetssikret oversættelse fra dansk til engelsk i henhold til ISO 17100

Vi har været kvalitetscertificerede siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. At være ISO-certificeret indebærer, at vi påtager os omkostningerne og arbejdet med at dokumentere og kvalitetssikre alle vore processer. Som et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi også kvalitetsgaranti på de oversættelser, vi leverer.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi håndterer ofte særdeles følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler og vores platform beskytter dine filer og dine data, så de holdes helt sikre og fortrolige, når du bestiller professionelle dansk-engelsk oversættelser.

Hvad koster en oversættelse fra dansk til engelsk

Upload dit dokument på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til engelsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og autoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til engelsk direkte online.