The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversætter dansk tysk

Brug for oversættelse til tysk? Vi tilbyder professionel dansk tysk oversættelse.

Din dansk-tyske oversættelse vil altid være i trygge hænder hos os. Vi vælger vores oversættere med stor omhu. Når det drejer sig om en tysk oversættelse, har oversætteren altid tysk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde.

Har du behov for en autorisert oversættelse til tysk

Inden for det juridiske fagområde skal oversættelsen af fagtekster som f.eks. dokumenter og kontrakter være ganske præcis. I den forbindelse er det helt ubetinget nødvendigt, at oversætteren behersker alle aspekter af den relevante juridiske terminologi samt har et indgående kendskab til diverse lande- og kulturspecifikke spidsfindigheder. Vores oversættere er autoriserede ved de tyske domstole som allgemein ermächtigte Übersetzer og öffentlich bestellte und allgemein vereidigte Übersetzer.

Pris på oversættelse fra dansk til tysk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til tysk koster ca. 1,40 kr.

Leveringstider for oversættelser til tysk

Da vi ofte har mange oversættelser til tysk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til tysk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra tysk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra tysk direkte over internettet.