The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk oversættelsesbureau - The Native Translator, ISO 17100 certificeret

Her kan du bestille en fagoversættelse eller en autoriseret oversættelse mellem spansk og 30 andre sprog, fx dansk – spansk, tysk - spansk eller spansk - engelsk og omvendt

Vi er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra spansk. Vores oversættere har mange års erfaring, er universitetsuddannede og har naturligvis målsproget som modersmål.

Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til spansk hos os, så udføres den af en oversætter autoriseret af det spanske udenrigsministerium. Er oversættelsen fra spansk til engelsk vil det være en oversætter autoriseret af ITI The Institute of Translation & Interpreting, der laver oversættelsen. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille hos Notarius Publicus.

Spansk oversættelse lavet af en spansk translatør

Du vil næsten altid have brug for en autoriseret oversættelse, når du skal have oversat juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til spansk. Eksempler på dokumenter, der skal oversættes af en autoriseret spansk oversætter er: Aktionæraftaler, eksamensbeviser, bodelingsaftaler, generalforsamlingsprotokollater, domme, fuldmagter, dåbsattester, gavebreve, ansættelsesaftaler og -kontrakter, partneraftaler, konsulentaftaler, købsaftaler, tilbud, fortrolighedsaftaler, skilsmissepapirer, gældsbreve, testamenter, ordreaftaler, ægtepagter mm.

Autoriseret oversættelse mellem spansk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra spansk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Spansk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem spansk og mere end 30 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Leveringstider for oversættelser til og fra spansk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 2-5 dage til en fransk oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra spansk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra spansk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra spansk direkte over internettet.