The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk oversættelsesbureau - The Native Translator, ISO 17100 certificeret

Her kan du bestille en fagoversættelse eller en autoriseret oversættelse mellem fransk og 30 andre sprog, fx dansk – fransk, tysk-fransk eller fransk-russisk og omvendt

Vi er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra fransk. Vores oversættere har mange års erfaring, er universitetsuddannede og har naturligvis målsproget som modersmål.

Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til fransk hos os, så udføres den af en oversætter, der er autoriseret af de franske retsmyndigheder. Er oversættelsen fra fransk til engelsk vil det være en oversætter autoriseret af ITI The Institute of Translation & Interpreting, der laver oversættelsen. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille hos Notarius Publicus.

Fransk oversættelse lavet af en fransk translatør

Du vil næsten altid have brug for en autoriseret oversættelse, når du skal have oversat juridiske og økonomiske tekster og dokumenter. Eksempler på dokumenter, der skal oversættes af en autoriseret fransk oversætter er: Aktionæraftaler, eksamensbeviser, bodelingsaftaler, generalforsamlingsprotokollater, domme, fuldmagter, dåbsattester, gavebreve, ansættelsesaftaler og -kontrakter, partneraftaler, konsulentaftaler, købsaftaler, tilbud, fortrolighedsaftaler, skilsmissepapirer, gældsbreve, testamenter, ordreaftaler, ægtepagter mm.

Autoriseret oversættelse mellem fransk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra fransk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Fransk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem fransk og mere end 30 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Leveringstider for oversættelser til og fra fransk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en fransk oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra fransk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra fransk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra fransk direkte over internettet.