The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Finansielle oversættelser

Intelligent oversættelse af finansielle dokumenter

Hos The Translator Group oversætter vi mange tusinde ord om måneden for vores finansielle kunder, og vi leverer en hurtig og omkostningsbesparende finansiel oversættelse.  Vi tilbyder gode priser for over 600 sprogkombinationer og anvender oversættere med målsproget som modersmål.

Vi leverer en billig, nøjagtig finansiel dokumentoversættelse skræddersyet til banker og finansielle institutioner. Vores finansielle kunder tildeles en projektleder, der dikrer en problemfri overgang mellem alle oversættelsesprocessens faser. Vi anvender oversættere med enten en juridisk, markedsføringsmæssig eller finansiel baggrund afhængigt af den type oversættelse, der er behov for.

Autoriseret finansiel oversættelse

Alle vores finansielle oversættelsesprocesser og -systemer er certificeret i henhold til EN15038, den højeste globale standard fir oversættelsesbranchen. Vi er medlem af ATA – American Translators Association – og vores oversættere er veluddannede inden for oversættelsesbranchen. Vores systemer til interne test og valideringer sikrer kunderne den bedst mulige oversættelse. Vi kan levere autoriserede oversættelser for næsten ethvert land, herunder autoriserede juridiske oversættelser.

Hurtig levering af finansielle oversættelser

Har du brug for en finansiel oversættelse i en fart? Vi kan levere hurtige oversættelser, selv ved store dokumentmængder, via vores oversættelsesportal. I gennemsnit kan en oversætter oversætte 2.000-3.000 ord om dagen, og flere oversættere kan arbejde samtidigt på større dokumenter, hvilket gør det muligt at få endog meget omfattende dokumenter oversat i løbet af et par dage.

Typer af finansielle dokumenter, vi oversætter:

  • Årsrapporter
  • Revisionserklæringer
  • Revisionsdokumenter og juridiske dokumenter
  • Pengestrømsanalyser
  • Årsberetninger og regnskaber
  • Offentlige årsberetninger
  • Personlige årsberetninger
  • Resultatopgørelser
  • Standarder og reguleringer
  • Skatte- og regnskabsdokumenter

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

Kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser

Vores oversættere og translatører har en universitetsuddannelse som oversættere og har lang erfaring med kvalificeret finansiell oversættelse. Vores organisation er certificeret i henhold til ISO17100 med Austrian Standard som certificerende organ, og vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os på Opens window for sending email e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af finansielle tekster og dokumenter.