The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriserede oversættere til 30 sprog.

Autoriseret oversættelse til de fleste større sprog. Få et tilbud på en statsautorisert oversættelse direkte online.

The Native Translator udfører autoriseret oversættelse inden for jura og finans. Typiske dokumenter, som skal oversættes af en autoriseret oversætter, er fødselsattester, vielsesattester, certifikater, registreringsdokumenter, domme, kontrakter og aftaler samt finansielle prospekter. Oversættelse inden for alle brancher udført af autoriseret oversætter (translatør).

Pris autoriseret oversættelse.

Prisen på autoriseret oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen. Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,40 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive korrekturlæsning.

Statsautorisert oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret autoriseret oversættelse direkte over internettet.