The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret italiensk oversættelse

Statsautoriseret italiensk oversættelse af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriserede italienske oversættelser af officielle dokumenter online. Lad os online hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv! Via vores netværk af translatører kan vi altid hjælpe dig med en autoriseret italiensk oversættelse og samtidig sørge for, at du får de bedste priser.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser, da de er i deres rette element – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde modtager en specialistoversættelse af høj klasse, der giver større effekt hos dine læsere. Du vil få den nødvendige kvalitet fra en oversætter, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden, og
  • oversætter til sit modersmål.

Autoriseret oversættelse mellem italiensk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra italiensk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er tilgængelig til at svare på dine forespørgsler døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret til overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet via internettet.