The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle finansoversættelser fra ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau

Leder du efter en pålidelig partner til oversættelse af dine finanstekster?

En god oversættelse er meget mere end en række af omhyggeligt valgte ord. Beherskelse af en speciel terminologi bidrager også væsentligt til et vellykket resultat – ligesom evnen til at udtrykke komplekse sammenhænge klart og forståeligt. Vi tilbyder både vores lingvistiske og tekniske knowhow til internationalt agerende og børsnoterede virksomheder og til revisionsinstitutter og hele finansverdenen. Vores finans- og sprogeksperter sørger for, at der tages hensyn til strenge og nationalt forskellige finansielle bestemmelser i oversættelsesprocessen. Det gælder tit formatering, nummerering og den anvendte terminologi.

Finansoversættelser

Inden for finansområdet har vi førsteklasses oversættere, som udelukkende oversætter til deres modersmål. Vi har hurtige og effektive oversættere, som har samlet erfaring i de største finanscentre i verden. Uanset hvilket område det handler om – banker, forbrugsgoder, forsikringsselskaber – vi finder de bedst egnede oversættere med den største erfaring til dit projekt.

Vi oversætter bl.a. følgende finansdokumenter:

  • driftsregnskaber
  • økonomirapporter
  • virksomhedsberetninger
  • resultatopgørelser
  • investeringspapirer
  • årsberetninger
  • kontoudskrifter
  • kreditrapporter
  • brochurer

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100 og den nordamerikanske standard CAN/CGSB-131.10. Vores oversættelsesservice tilbyder alle virksomheder professionelle oversættelse af finansielle og juridiske dokumenter med afgørende betydning. Til vores kunder hører banker, investeringsfirmaer, virksomheder, forsikringsselkaber, skatteforvaltninger og også privatpersoner i hele verden.

Autoriserede finansoversættelser

Vores oversættelsesservice tilbyder alle virksomheder professionelle oversættelse af finansielle og juridiske dokumenter med afgørende betydning. Disse dokumenter skal i mange tilfælde oversættes autoriseret. I de fleste lande gælder der dog forskellige bestemmelser for autoriserede oversættelser. Vores team omfatter autoriserede oversættere i hele verden, og på den måde kan vi sikre, at den autoriserede oversættelse, du ønsker, er gyldig i det land, du vil anvende den i.

600 sprogkombinationer direkte online

For følgende 25 sprog (600 sprogkombinationer!) modtager du omgående et uforpligtende tilbud i vores oversættelsesportal: arabisk, bulgarsk, kinesisk, dansk, tysk, engelsk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, svensk, spansk, thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

Modersmålsoversættelser som princip

Modersmålsoversættelser er et af principperne for finansoversættelse og udgør en meget vigtig overvejelse i forbindelse med overdragelsen af dine dokumenter til oversættere. Princippet erklærer, at en lingvist oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter indhold til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter indhold til dansk osv. En modersmålsoversætter er en person, som er født, er vokset op og har gået i skole og er uddannet i et land, hvor målsproget er det officielle sprog. 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere informationer og et personligt tilbud på finansoversættelser fra a til z (Opens window for sending emaile-mail). Eller kalkuler oversættelsesomkostningerne for oversættelse af dokumenter mellem 30 sprog direkte: « Opens internal link in current windowBeregn tilbud »

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som har specialiseret sig i levering af hurtige finansoversættelser til over 100 sprog i en høj kvalitet og til en rimelig pris.