The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriserede oversættelser og professionelle oversættelser af dokumenter

Lad dokumenter oversætte af professionelle oversættere

Velkommen hos The Native Translator, dit ISO 17100-certificerede oversættelsesagentur for dokumentoversættelser med en kompromisløs kvalitet. Siden 2005 har vi oversat dokumenter til alle sprog og fra alle fagområder. Vores særlige fokus: brancher som medicin/farmabranchen, jura og industri.

Kvalificerede eller autoriserede dokumentoversættelser?

Vi arbejder med alle sprog og tekstformater og er der for dig 24-7 alle årets 365 dage. Vores juridiske translatører udfærdiger dagligt autoriserede oversættelser til mange sprog. Ud over de gængse sprog som spansk, engelsk, fransk, tysk, kinesisk og arabisk oversætter vi også dokumenter til „eksotiske“ sprog som afrikaans, estisk eller georgisk. Du kan sende os dit dokument i ethvert gængs filformat, f.eks. Word, PDF eller JPG. Derudover accepterer vi også mange specialformater som PowerPoint, InDesign og mange flere.

Modersmålsoversættelser som princip

Modersmålsoversættelser er et af principperne for oversættelser og udgør en meget vigtig overvejelse i forbindelse med overdragelsen af dine dokumenter til oversættere. Princippet erklærer, at en lingvist oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter indhold til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter indhold til dansk osv. En modersmålsoversætter er en person, som er født, er vokset op og har gået i skole og er uddannet i et land, hvor målsproget er det officielle sprog. 

Hvorfor du bør vælge The Native Translator til oversættelse af dokumenter – en oversigt over de vigtigste punkter:

 • Førende online-oversættelsesagentur, certificeret i henhold til ISO 17100
 • Professionelle modersmålsoversættere
 • Autoriserede oversættelse af dokumenter og attester online
 • Alle fagområder og sprog, med online-bestillingsmulighed for 25 sprog
 • Gennemskuelige, fair priser

Vores oversætterteam har allerede gennemført tusindvis af fremmedsproglige oversættelsesprojekter for virksomheder, myndigheder, organisationer og privatpersoner. Alle oversættelser af dokumenter leverer vi efter ønske også autoriseret – med underskrift og stempel fra oversætteren, der er autoriseret i det land, oversættelsen skal anvendes i. Her nogle eksempler:

 • fødsels- og vielsesattester
 • levnedsløb, udtalelser
 • kørekort, legitimationspapirer
 • produkt- og virksomhedspræsentationer
 • betjeningsvejledninger og håndbøger
 • tekniske dokumentationer
 • medicinske rapporter, patientjournaler
 • forsikringspapirer
 • kontrakter samt juridiske dokumenter af enhver slags
 • e-mails, privat og forretningsmæssig kommunikation
 • tolddokumenter
 • … og meget mere

Bestil et uforpligtende tilbud nu for oversættelse af dokumenter til 25 sprog! Med bestillingen løber du i øvrigt ingen risiko, for vi giver vores 100 % tilfredshedsgaranti på alle oversættelser. I den sidste ende står The Native Translator ikke kun for de hurtigste, men også for de bedste dokumentoversættelser online!

ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau til dokumentoversættelser

The Native Translator står ved sit løfte om at overholde de højeste standarder med hensyn til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder lod vi os certificere iht. ISO 17100:2015* (tidligere EN 15038) i 2011.  Vi holder denne certificering aktuel ved regelmæssigt at underkaste os kontroller gennem en officiel prøvningsinstans.
ISO-standarderne (Den Internationale Standardiseringsorganisation) hjælper organisationer med at anvende den bedste praksis inden for deres branche og sikrer, at vi opfylder og endda overgår vores kunders behov. Hvis du har brug for en oversættelse af dokumenter, som opfylder ISO 17100-standarden, så kontakt os per Opens window for sending emaile-mail.

Absolut fortrolighed

Strengt fortrolig behandling af alle kundedata og dokumenter. Vores professionelle oversættere er bundet af strenge hemmeligholdelsesforpligtelser. 

Personligt tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere informationer og et personligt tilbud på oversættelsen af dit dokument (Opens window for sending emaile-mail). Eller kalkuler oversættelsesomkostningerne for oversættelse af dokumenter mellem 25 sprog direkte: « Opens internal link in current windowBeregn tilbud »

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som har specialiseret sig i levering af hurtige oversættelser af dokumenter til over 100 sprog i en høj kvalitet og til en rimelig pris.