The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Turismeoversættelser–Oversættelser til turismesektoren og hoteller

Siden vi blev grundlag i 2005, har vi specialiseret os i turismeoversættelser, og de udgør fortsat en væsentlig del af vores forretning. Vores faste kunder omfatter anerkendte hotelkæder (f.eks. Hilton, Accor)samt små og mellemstore hoteller (Stanglwirt). Vores kunder omfatter også turistforeninger fra vigtige regioner og byer, såsom Salzburg, og mindre byer som Kitzbühel og Ischgl. Vi er den foretrukne oversættelsestjeneste for Visit Technology Group, den førende leverandør af webteknologi til turistbranchen.

Det er tilstrækkeligt at sige, at det ikke er for ingenting, at vi påstår at være „turismespecialisterne i oversættelsesbranchen“! Vi har oversat tusinder af websider for turisme og hoteller samt alle former for reklamemateriale for turismebranchen.

Kendetegnet for vores højt kvalificerede modersmålsoversættere er kreativitet, en uundværlig kvalitet, som er grundlæggende for at oversætte turismeindhold. Turismetekster er især reklamekopier og skal kunne sælge den pågældende vare.

De typer projekter, vi laver for turismebranchen omfatter typisk:

  • Oversættelse af hotelwebsider
  • Oversættelse og indføjning af fremmedsprogede tekster direkte på hjemmesiden via CMS (Content Management System)
  • Oversættelse af reklamemateriale, såsom løbesedler, brochurer, foldereosv.
  • Oversættelse of online-reklamering
  • Oversættelse og afskrift af fremmedsprogede tekster for landingssider
  • Oversættelse a pressemeddelelser og andre PR-tekster
  • Oversættelse af hele reklamekampagner
  • Oversættelse af bookingplatforme

Vores erfaring viser, at turismebranchen har udvidet dets marked på verdensplan i de seneste år. Websider og reklamemateriale, navnlig dem, der tilhører online-reklamering, bleiver oversat til mange flere sprog for at nå endnu mere til forskellige markeder. Côte d’Azur er f.eks. nu stærkere til stede på det kinesiske og russiske marked; tysk, schweizisk og østrigske firmaer henvender sig i stadig højere grad til det østeuropæiske, russiske og fjernøstlige marked.

Vi oversætter til mere end 100 sprog–hurtigt, professionelt og til en overkommelig pris. Det er ikke kun klogt at stole på turismeoversættelser af en verdensomspændende specialist som TNT –det er genialt

For yderligere oplysninger vedrørende turismeoversættelser, kan du kontakte os direkte via e-mail. Vi vil hellere end gerne rådgive dig.

Få dit personlige tilbud