The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Professionel russisk oversættelse

The Native Translator er førende i branchen for online-dokumentoversættelse og russiske oversættelsestjenester, der anerkendes internationalt som en af de førende oversættelsestjenester på verdensplan, og som er respekteret for vores kvalitet, hurtige levering og konkurrencedygtige priser. Vi oversætter fra russisk til dansk, arabisk, kinesisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og mere end 100 andre sprog.

Multinationale virksomheder verden over samt vigtige regeringskontorer og Ngo’er har valgt The Native Translator til russiske oversættelser.

Ud fra dine krav tildeler vi dit projekt til et af vores specialiserede russiske oversættelsesteam med højt kvalificerede russiske oversættere, translatører, korrekturlæsere og redaktører, hvorved vi sikrer en konsekvent russisk oversættelse af høj kvalitet.

Vi kan hjælpe dig med at skabe nye forretningsmuligheder med polsk oversettelse inden for:

  • Teknisk oversættelse
  • Finansiel oversættelse
  • Juridisk oversættelse
  • Markedsføringsoversættelse og sprogversionering
  • Medicinsk og farmaceutisk oversættelse
  • Oversættelse af websider og sprogversionering

Russisk er det mest talte slaviske sprog og det mest talte sprog i Europa. Det tilhører de indoeuropæiske sprog, og ca. 175 millioner mennesker har russisk som deres første sprog. Hvis du medregner dem, der har russisk som andet sprog, taler ca. 300 millioner mennesker russisk.  Russisk er også et af de seks officielle sprog i FN.

The Native Translator er førende inden for online-dokumentoversættelse, og vi yder en 24/7-tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certificeret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret efter EN-15038 samt  CAN/CGSB-131.1

Send os en e-mail, hvis du vil have flere oplysninger eller et individuelt tilbud. Vi er til stede for dig 24/7!

Få dit personlige tilbud