The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i spanske statsautoriserede oversættelser

Statsautoriseret oversættelse til og fra spansk

The Native Translator er specialiserede i at levere oversættelser foretaget af en spansk statsautoriseret oversætter. Vi oversætter for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer, samt oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra spansk. Vi oversætter også akademiske eksamensbeviser, straffeattester, kørekort, fødselsattester, vielsesattester, dødsattester, pas, osv.

Statsautoriseret oversættelse til og fra spansk – Sådan fungerer det

Ønsker du at benytte vores service, kan du starte med at få et tilbud på dit oversættelsesprojekt. Vælg kilde- og målsprog og upload et scannet dokument, en PDF- eller Word-fil til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil modtage en pris og en leveringstid inden for ét minut. Derefter kan du vælge, om du vil have dokumentet oversat af en spansk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. En PDF-kopi af originalen (med stempel) vil blive tilsendt via internettet, så snart oversættelsen er færdig. Ønsker du at modtage en papirkopi, vil denne blive sendt med almindelig post inden for 2-5 dage.

Finansiel og juridisk spansk fagoversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres løbende af Austrian Standards.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.