The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle russiske statsautoriserede oversættere

Online oversættelse til og fra russisk

Med en russisk statsautoriseret oversætter kan vi levere certificerede oversættelser online. Vi foretager oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatfirmaer såvel som enkeltpersoner over hele verden. Vi oversætter juridiske dokumenter til og fra russisk inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret. Vi oversætter ellers personlige dokumenter som f.eks. gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Statsautoriseret oversættelse til og fra russisk – Hvordan fungerer det?

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal vælger du kilde- og målsprog og uploader et scannet dokument til oversættelse. Vi vil oplyse både pris og leveringstid inden for 1 minut. Vælg om du vil have dokumentet oversat af en russisk statsautoriseret oversætter, og om du ønsker at få tilsendt en papirkopi. Vi vil sende en PDF kopi af originalen (med stempel) via internettet, så snart oversættelsen er færdig, og dersom du ønsker det, vil du modtage en papirkopi med posten inden for 2-5 dage.

Hvis du har spørgsmål før eller under dit oversættelsesprojekt eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer, som har over 5000 oversættere, der kan oversætte til mere end 100 sprog. Vi er en del af den Schweiz baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.