The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel oversættelse til engelsk

Specialistoversættelser og autoriserede oversættelser til engelsk direkte online.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, der er specialiseret i statsautoriserede oversættelser af tekster og dokumenter til engelsk i høj kvalitet. Vores team tæller desuden fagspecialister med dybtgående ekspertise inden for bl.a. forskning, it, ledelse, marketing og jura samt merkantile, sundhedsorienterede og tekniske erhverv.

Dansk engelsk dokument oversættelse med vores kvalitetsgaranti

Kvaliteten af en oversættelse fastlægges af tre vigtige faktorer: oversætteren skal naturligvis være flydende på såvel kilde- som målsprog, han/hun skal have indgående fagkundskab inden for det emneområde, der skal oversættes, og sidst, men ikke mindst, skal oversætterens lingvistiske evner, dvs. evnen til at udtrykke sig skriftligt, være fremragende. Der findes ingen genveje – det er ikke muligt at producere en oversættelse af høj kvalitet, hvis en eller flere af de tre forudsætninger ikke er opfyldt. Derfor anvender vi kun universitetsuddannede, professionelle oversættere med fagkompetence inden for det område, de oversætter, og de oversætter naturligvis kun til deres modersmål.

Autoriseret oversættelse til engelsk online

Vi håndterer alle former for kvalificeret fagoversættelse inden for finans og jura samt autoriseret oversættelse af dokumenter, som kræver dette.

Fagoversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som er certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret  kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.