The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialiserede medicinske oversættere

Medicinsk specialistoversættelse

Vores medicinske oversættere er specialiseret i medicin og farmaceutiske produkter, har målsproget som modersmål og taler/skriver kildesproget flydende. Vi anvender CAT-værktøj for at sikre konsistens i terminologi og i de oversættelser, du får foretaget nu, men også for oversættelser du vil have foretaget i fremtiden. Brugen af CAT-teknologi gør det også muligt for os at holde lave priser, idet vi genbruger tekster, der allerede er oversat.

Hos os får du dit eget team af medicinske oversættere

Som kunde hos os får du dine egne oversættere og direkte kontakt til en projektleder, som håndterer alle de bestillinger af medicinske oversættelser, som du overlader til os. Vi udvælger en gruppe oversættere, som også tilknyttes dine bestillinger for at sikre konsistens i stil og udtryk i både de tekster, du får oversat i dag og de tekster, du vil have oversat i fremtiden. Dette sørger for at dit mærkes integritet og konsistens altid opretholdes.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.