The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Specialister i kinesiske oversættelser online

Statsautoriseret oversættelse til og fra kinesisk

Vores kinesiske statsautoriserede oversættere arbejder jævnligt med multinationale selskaber og førende advokatfirmaer såvel som enkeltpersoner over hele verden. De oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret til og fra kinesisk. Derudover er de også erfarne i at oversætte personlige dokumenter som f.eks. gymnasiekarakterer og -eksamensbeviser, fødselsattester, vielsesattester, kørekort, pas, osv.

Online oversættelser til og fra kinesisk – Hvordan kommer jeg i gang?

På vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal vælger du kilde- og målsprog og uploader det scannede dokument, du ønsker at få oversat. Vi kan give dig en pris og en leveringstid inden for et minut. Vælg herefter om du vil have dokumentet oversat af en kinesisk statsautoriseret oversætter, og om du vil have tilsendt en papirkopi. En PDF kopi af originalen (med stempel) vil blive sendt via vores online system, så snart oversættelsen er færdig. Ønskede du en papirkopi, vil denne nå frem til dig med almindelig post inden for 2-5 dage.

Har du nogle spørgsmål før eller undervejs i projektet, er du velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail døgnet og året rundt.

The Native Translator er et professionelt Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, som garanterer, at alle vores oversættelser bliver leveret til tiden og af højeste kvalitet. Vi er en del af den Schweiz baserede The Translator Group, som er certificeret i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.