The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiseret i finans og økonomi og kender terminologien

The Native Translator foretager statsautoriserede finansielle oversættelser af høj kvalitet mellem 25 sprog og certificerede finansielle oversættelser mellem 100 sprog. Takket være vores globale tilstedeværelse kan vi kombinere lokal ekspertise med international skalerbarhed.

Finansielle oversættere med specialist viden

Vores finansielle specialistoversættere kan håndtere en lang række finansielle tekster. De har alle et omfattende kendskab til området, er uddannede såvel som har erfaring fra den finansielle sektor. Dette sikrer professionel og korrekt terminologi i alle dine oversættelser.

Vores kunder

Virksomheder i en lang række sektorer, f.eks. banker, forsikringsselskaber og formuepleje, anvender vores professionelle finansielle oversættelsestjenester. Vi arbejder ligeledes for nogle af Europas førende advokatfirmaer og et stort antal multinationale selskaber.

Fortrolighed

Som kunde hos The Translator Group kan du føle dig sikker ved at overlade os dine dokumenter. Fortrolighed er generelt en selvfølge, men vi underskriver også fortrolighedsaftaler for bestillinger, der specifikt kræver det. Alle vores finansielle oversættere er desuden underlagt denne aftale.

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og/eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt, globalt Opens internal link in current windowfinansielt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038-standarden og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.