The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelske statsautoriserede oversættere

Statsautoriseret oversættelse til og fra engelsk

The Native Translator foretager statsautoriserede oversættelser til engelsk for Justitsministeriet, mange multinationale selskaber og førende advokatfirmaer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, immaterialret, voldgift, bank- og finanslovgivning, familieret og arveret.

Statsautoriseret oversættelse til og fra engelsk online – Sådan fungerer det

Vælg kilde- og målsprog og upload et scannet dokument til vores Opens internal link in current windowportal. Du vil få oplyst pris og leveringstid inden for et minut. Derefter vælger du, at du vil have dokumentet oversat af en engelsk statsautoriseret oversætter, og om du vil have tilsendt en papirkopi. En PDF-kopi af originalen vil blive sendt via internettet, så snart oversættelsen er færdig. Såfremt du ønsker det, vil du modtage en papirkopi med almindelig post inden for 2-5 dage.

VORES LØFTE TIL DIG SOM KUNDE

Kvalitetsgaranti

Historisk har The Native Translator indtaget en ledende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Firmaet var et af de første oversættelsesbureauer, der blev certificeret ifølge EN-15038, den første certificering specifikt for oversættelsesbureauer. Da denne i 2015 blev afløst af ISO 17100 var vi nummer 7 i Europa til at blive certificeret ifølge den nye ISO-standard. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 samt standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Her kan du læse mere om vores Opens internal link in current windowcertificeringer.

De skal være enkelt og nemt at bestille en oversættelse

Vi ønsker at blive opfattet som en ”intern ressource”, det skal være enkelt og nemt både at kontakte os og bestille en oversættelse. Vi håndterer alle dokumenttyper i alle formater og kan også hjælpe med layout, vi har vores egen DTP-afdeling, som håndterer denne type opgaver. Opens window for sending emailKontakt os for et tilbud.

Den rigtige pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer i Danmark i dag. Gennem en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere. Du kan få et hurtigt Opens internal link in current windowtilbud online

Fortrolighed

Vi håndterer ofte meget følsomme data, og vi er altid omhyggelige med at opretholde en streng fortrolighed. Det er naturligt for os altid at behandle vores kunders informationer sikkert og konfidentielt. Hvis nødvendigt underskriver vi gerne en NDA (fortrolighedsaftale) med jer som opgavestiller. 

Kontakt

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-post døgnet rundt, året rundt, hvis du har brug for yderligere information.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100-certificeret og som er specialiseret i at levere kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.