The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Marketingsoversættelse

Nå det ungarske marked

The Native Translator kan hjælpe dig, hvis du ønsker at bryde ind på det ungarske marked. Vi har siden 2005 været specialiseret i at levere ungarske marketingsoversættelser og er blandt Europas førende online bureauer inden for dette felt. Vores team består af reklamebranchens bedste oversættere og korrekturlæsere, og med certificeringer i Europa og Nordamerika kan vi garantere dig den højeste kvalitet.

Oversættelser med en forståelse for den ungarske kultur

Vores ungarske oversættere ved, hvor vigtigt det er, at budskabet i en reklamekampagne passer med den ungarske kultur. De forstår at oversætte kreative tekster, der indeholder dobbeltbetydning, ordspil, metaforer eller karaktertræk, der passer til den lokale kultur samtidig med at beholde den oprindelige betydning.

Vi kan oversætte følgende typer marketingstekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Udover ovenstående teksttyper kan vi også oversætte andet materiale til ungarsk. Ønsker du at vide mere om dette, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Kom i gang med dit oversættelsesprojekt øjeblikkeligt ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Skal dine tekster oversættes til mere end ungarsk, kan vores team oversætte dem til mere end 100 sprog. Vi har over 5000 oversættere ansat, der er bosat over hele verden.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.