The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk IT Oversættelse

Ungarske IT specialister

Online oversætterteamet hos The Native Translator består af over 5000 eksperter, som alle er specialister inden for deres område. Dette gør sig gældende for alt fra vores oversættere, korrekturlæsere, projektledere, programmører og webdesignere. For at kunne tage sig af en ungarsk IT oversættelse skal vores oversættere være sprogeksperter med en IT uddannelse.

Ekspertise, kvalitetsgaranti, et højt serviceniveau og en konkurrencedygtig pris er blandt andet årsagen til, at vi siden 2005 har været et af Europas førende oversættelsesbureauer. Vi kan tage os af både store og små projekter, og er derfor i stand til at servicere alt fra internationale virksomheder til privatpersoner

Vores IT oversættelsesservice kan tilbyde

Ved siden af vores almindelige oversættelsesservice tilbyder vi også servicen The Web Shop Language Solution™. Denne kan du bruge, hvis du ønsker at undgå at ansætte sprogspecialister til at tage sig af din kundeservice. Vi kan oversætte dine kunders ungarske e-mails til mere end 100 sprog og oversætte dit svar til disse. Alt sammen inden for et par minutter.

Vi kan oversætte dine IT dokumenter til ungarsk inden for:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail hvis du har nogle spørgsmål.

Ønsker du at komme i gang med din IT oversættelse, skal du blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, oploade dine ønskede dokumenter, vælge dine sprog og fagområde. Du vil herefter få et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowungarsk teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.