The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk Farmaceutisk Oversættelsesservice

Faguddannede farmaceutiske oversættere

The Native Translator er certificeret i Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den højeste kvalitet og bedste service. Vi har fuld forståelse for, at der ikke er plads til fejl inden for den farmaceutiske branche, da de kan indebære misforståelser, som i værste tilfælde kan have alvorlige følger. Du kan undgå et scenarie som dette ved at vælge vores oversættelsesservice.

Iblandt vores ungarske team har vi uddannede farmaceuter, der kan tilbyde en professionel service. De er i stand til at levere netop det, du har behov for fra en ungarsk oversættelse.

Vi kan oversætte følgende farmaceutiske dokumenter:

  • Sagsrapporter
  • Kliniske forsøgsrapporter
  • Tidsskrifter og publikationer
  • Markedsføring og uddannelsesmateriale
  • Emballeringsindlæg
  • Patenter

Vil du gerne benytte dig af vores ungarske oversættelsesservice, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du skal følge vores instrukser om at oploade dine dokumenter og vælge dine sprog samt fagområde. Vi vil derefter udregne en pris, som du vil få allerede inden for et minut efterfølgende. Alle dine oplysninger og dokumenter vil naturligvis blive behandlet påpasseligt og med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, du ønsker at stille os angående vores service eller fremgangsmetoder, er du mere end velkommen til at sende os en Opens window for sending emaile-mail. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.