The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tysk IT oversættelse

Tyske IT specialister

The Native Translator har et team bestående af over 5000 specialister fra projektledere til oversættere, korrekturlæsere, programmører og webdesignere. For at kunne levere en tysk IT oversættelse benytter vi udelukkende kompetente sprogeksperter, der har en uddannelse inden for IT.

Vi har siden 2005 været et af Europas mest anvendte IT oversættelsesbureauer, hvilket blandt andet skyldes, at vi altid leverer den højeste kvalitet til tiden og til en konkurrencedygtig pris. Derfor vælges vi ofte af alt fra internationale selskaber til mindre virksomheder og privatpersoner

Vores IT oversættelsesservice

Hos The Native Translator kan vi tilbyde servicen The Web Shop Language Solution™, som du kan bruge til at kommunikere med kunder fra hele verden. Derudover kan vi oversætte dine IT dokumenter til tysk inden for følgende tekniske sektorer:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Er din sektor ikke repræsenteret foroven, er chancen dog, for at vi kan oversætte dine tekster, stadig stor.

Du kan kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service eller fremgangsmetoder.

Kunne du tænke dig at modtage et tilbud på dit kommende oversættelsesprojekt, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor vi vil give dig en pris inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tysk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, Opens internal link in current windowteknisk oversættelse og statsautoriseret tysk oversættelse til mere end 100 sprog.