The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk patentoversættelse

Beskyt dit patent på det rette sprog

The Native Translator er den del af den schweiziske The Translator Group, som er et af Europas ledende juridiske oversættelsesbureauer. Vi er certificerede i Europa og Nordamerika og garanterer en korrekt tyrkisk patentoversættelse. Blandt vores eksisterende kunder findes alt fra nogle af Europas førende advokatfirmaer, multinationale virksomheder til privatpersoner.

Oversættelser, der benytter den korrekte terminologi

The Native Translator leverer nøjagtige oversættelser af patenter. Vi samarbejder udelukkende med indfødte oversættere, som alle har erfaring i tyrkisk patentoversættelse, samt har kendskab til de gældende love, accepterede fremgangsmåder og lovmæssige direktiver.

Alle patentoversættelser gennemgår en af de strengeste kvalitetskontroller, som foretages af en kvalificeret korrekturlæser, for at sikre nøjagtighed og sprogets rigtighed. Hvis der er brug for det, kan erstatningskrav og andre vigtige tekster blive gennemgået af en lokal patentadvokat for at sikre juridisk nøjagtighed.

Vores service

Ønsker du at benytte vores oversættelsesservice, kan du kontakte os for at få yderligere oplysninger via Opens window for sending emaile-mail. Vi kan give dig et skræddersyet tilbud og står til din rådighed døgnet og året rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske standard CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder alt inden for tyrkisk patentoversættelse til finans oversættelse, Opens internal link in current windowjuridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring til og fra mere end 100 sprog.