The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online tjekkisk hotel-oversættelse

Tjekkisk hotel-oversættelse, turisme- og rejsedokumenter, oversat af indfødte tjekkiske turisme- og marketing-oversættere.

Vi lever kundetilpassede tjekkiske oversættelser, og effektive marketingsløsninger for hotel- ogbeværtningsindustrien over hele verden.
Da vi er eksperter isprogløsninger og online-teknologier, hjælper vi hoteller med at forvandlebesøgene på en website til faktiske reservationer og opbygge gæsternes loyalitet.

På grund af hotelbranchens internationale beskaffenhed, oversætter mange hoteller deres website til et antal fremmede sprog. Logikken bag dette er enkel: et hotel i Frankrig har en større mulighed for at få online reservationer fra turister fra USA, hvis deres website er oversat til engelsk.

Tjekkisk hotel- og turisme-oversættelse som faktisk giver dig kunder!

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder tjekkisk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret tjekkisk oversættelse til mere end 100 sprog.