The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Svensk turisme oversættelse

Oversættelser af specialister inden for turisme

The Native Translator har specialiseret sig i at oversætte turisme relaterede tekster siden 2005. Vi servicerer store som små spillere på markedet fra hoteller til turistråd, og vores faste kunder inkluderer hotelkæder som Hilton, Accor etc.

Vi er en del af den svejtsiske oversættergruppe The Translator Group, som er certificeret i henhold til både de europæiske og nordamerikanske standarder. Dette garanterer dig høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Nå et større marked

Vores svenske turismeoversættere har specialiseret sproglig ekspertise samt et indgående kendskab til rejsebranchen. Ved at oversætte din hjemmeside eller marketingsmateriale til svensk kan du skræddersy dine tekster til det svenske marked.

Vi oversætter typisk følgende tekster:

  • Hjemmesider
  • Reklamemateriale som flyers og brochurer
  • Online annoncer
  • Pressemeddelelser
  • Hele reklamekampagner
  • Online booking platforme 

Kunne du tænke dig at komme i kontakt med os med spørgsmål, inden vi starter på din svenske turisme oversættelse, kan du skrive til os på Opens window for sending emaile-mail.

Ønsker du at komme i gang og vil have en pris på dit projekt, så gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Udover svensk kan vores team af oversættere håndtere projekter, der kræver andre sprog. Vi kan oversætte til og fra mere end 100 sprog. 

The Native Translator er et Opens internal link in current windowonline oversættelsesbureau, som er en del af den schweiziske gruppe The Translator Group. Dette gør, at vi er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.