The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk medicinal oversættelse

Kvalitet er af afgørende betydning

Hos The Native Translator forstår vi, hvor vigtigt det er, at oversættelser er nøjagtige. Dette gør sig især gældende inden for medicin, hvor en misforståelse kan have alvorlige konsekvenser.

Vi er en del af The Translator Group, og via vores certificeringer i Europa og Nordamerika kan vi garantere dig den højeste kvalitet, når vi oversætter medicinale tekster til spansk. I blandt vores team af over 5000 oversættere, har vi oversættere som er uddannede inden for medicin og har spansk som deres modersmål. De forstår at oversætte tekster, der beholder budskabet/betydningen fra den originale tekst.

Vi oversætter typisk følgende:

  • Patentdokumenter
  • Brugervejledninger
  • Kliniske forskningsrapporter
  • Dataark
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter

Har du medicinale dokumenter, der skal oversættes til spansk, kan vi hjælpe dig. Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, opload dine dokumenter og vent et minut. Du vil modtage et tilbud med pris og leveringstidspunkt. Er du tilfreds med dette kan vi starte med det samme.

Har du derimod nogle spørgsmål, inden vi går i gang, kan du kontakte os hele døgnet via Opens window for sending emaile-mail.

Udover spansk kan vi også oversætte til og fra mere end 100 andre sprog. Dette inkluderer blandt andet fransk, tysk og italiensk.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder Opens internal link in current windowoversættelse af medicinske tekster.