The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk IT oversættelse

Team med kvalificerede specialister

The Native Translator er et af Europas førende online oversættelsesbureauer. Vi er en del af The Translator Group og er derfor certificeret i både Europa og Nordamerika. Vi lever af at levere den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris til tiden.

Vores team består af over 5000 kvalificerede oversættere fra hele verden, som hver især er specialister inden for deres felt. For at kunne levere den bedste spanske IT oversættelse vil vi sammensætte et team af oversættere, der har spansk som modersmål og ekspertise inden for IT.

Vores service

Vores team af kvalificerede specialister består af professionelle oversættere, editorer, programmører og webdesignere, som kan opfylde alle dine krav. Vi samarbejder kun med kompetente sprogeksperter, som har et væld af erfaring inden for IT og telekommunikation.

Ønsker du at stille os nogle spørgsmål vedrørende vores service, er du velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi er til rådighed døgnet rundt.

Vi du gerne i gang snarest muligt med dit oversættelsesprojekt, kan du oploade dine dokumenter direkte online gennem vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi behandler alle dokumenter med fuld fortrolighed, og du vil modtage en pris allerede inden for et minut.

Har du behov for at oversætte dine IT dokumenter til andet end spansk, så kan vi også levere dette. Vi oversætter til og fra mere end 100 sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse og teknisk oversættelse.