The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Russisk medicinal oversættelse

Specialister siden 2005

Gennem oversættergruppen The Translator Group har The Native Translator certificeringer både i Europa og Nordamerika og har siden 2005 specialiseret sig i at oversætte medicinale tekster til russisk. Der er en god grund til, at nogle af verdens største medicinalfirmaer benytter vores oversættelsesservice, da vi kan håndtere store projekter. Vi kan dog også servicere mindre virksomheder såvel som privatpersoner, da intet projekt er for stort eller for småt.

Kvalitet betyder alt

I den medicinale verden er oversættelser af kvalitet ikke en luksus, men er af afgørende betydning, da det modsatte kan have kritiske konsekvenser, som i værste tilfælde kan have fatale følger.

Vores oversættere forstår betydningen af dette.  De har alle en uddannelse inden for medicin, samt har det russiske sprog som modersmål. Derudover gennemgår alle vores oversættelser en grundig kvalitetskontrol af kvalificerede korrekturlæsere.

Vi oversætter følgende dokumenttyper til russisk: 

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Ønsker du at anvende vores service, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få et tilbud.

Vil du vide mere om vores service eller har du spørgsmål, som vi ikke har besvaret her på siden, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.