The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk turisme oversættelse

Flere års erfaring

Hos The Native Translator har vi flere års erfaring i at oversætte turisme relaterede tekster til rumænsk. Siden 2005 har vi oversat marketingsmateriale for hoteller og turistråd over hele verden samt flere tusinde hjemmesider. Blandt vores regulære kunder findes hotelkæder som Hilton og Accor, så det er ikke uden grund, at vi kalder os selv for eksperter inden for dette felt.

Forståelse for branchen

For at kunne oversætte turisme relaterede tekster til rumænsk kræves en forståelse for destinationen, branchen og målgruppen samt sproglig ekspertise. Vores rumænske oversættere har netop dette, og de har desuden erfaring i at oploade dokumenter direkte i dit CMS for hjemmeside oversættelser, så du kan spare både tid og penge.

Vi oversætter typisk følgende:

  • Hjemmesider
  • Brochurer og flyers
  • Online annoncer
  • Pressemeddelelser
  • Hele reklamekampagner
  • Online bookingplatforme

Kom i gang med det samme ved at oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og få et tilbud.

Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores Opens window for sending emaile-mail.

Når vores kunder kontakter os, vil de ofte gerne oversætte til mere end et sprog. Vi har et team på over 5000 oversættere fra hele verden og vil kunne hjælpe dig med over 100 sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.