The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk sundhedspleje oversættelse

Sundhedspleje specialister

The Native Translator og vores sundhedspleje eksperter har siden 2005 specialiseret os i at oversætte dokumenter til blandt andet polsk. Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika, som kan garantere dig, at vi altid leverer den højeste standard.

Effektiv kommunikation er altafgørende

Hos The Native Translator ved vi, hvor betydeligt det er, at oversættelser af dokumenter til sundhedsplejen bliver nødt til at være 100 % korrekte, da det ellers kan have meget alvorlige konsekvenser. I de værste tilfælde kan det endda være fatalt, hvis de ikke er det. Vi anvender udelukkende faguddannede polske oversættere, som er branchespecialister, og ved hvordan man benytter den rette terminologi.

Vi oversætter typisk følgende til polsk for personer i sundhedsplejen:

  • Patientoplysninger
  • Medicinale spørgeskemaer
  • Brugervejledninger

Vi sørger altid for, at oversættelserne er præcise og kulturelt passende. Samtidig bliver dokumenterne håndteret omhyggeligt og med fuld fortrolighed.

Vi kan give dig et skræddersyet tilbud på din oversættelse. Du kan blot gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris. Har du nogle spørgsmål, som ikke er blevet besvaret foroven omkring vores service eller fremgangsmetoder, er du altid velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

Udover polsk kan vi også oversætte til mere end 100 andre sprog.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.