The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk hotel oversættelse

Gør som Hyatt, Hilton og Accor

Nogle af de største hotelkæder i verden vender jævnligt tilbage til os for at få oversat deres hjemmesider eller marketingsmateriale. Gør som dem og få din markedsføringskampagne oversat hos The Native Translator. Reklamer for dit hotel med en polsk oversættelse foretaget af vores specialiserede oversættere, som har marketingsekspertise samt det polske sprog som modersmål.

Vi kan mere end bare at oversætte

The Native Translator kan levere skræddersyede polske oversættelser og effektive markedsføringsløsninger for hoteller og beværtningsindustrier fra hele verden. Vi kan hjælpe hoteller med at forvandle besøgende på deres hjemmeside til virkelige reservationer.

Typiske oversættelsesprojekter vi kan levere:

  • Hele hjemmesider og direkte oploade teksterne til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Hoteller verden rundt er startet med at oversætte deres hjemmesider til polsk samt kører direkte reklamekampagner i Polen for at nå flere kunder.

Kom ud til et større marked med en oversættelse hos os. Du kan gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan oploade dine dokumenter, der skal oversættes. Vi skal bruge dette, så vi kan bedømme længden og prisen.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt os via Opens window for sending emaile-mail for mere information.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som medicinsk oversættelse.