The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk sundhedspleje oversættelse

Uddannede specialister fra sundhedsplejen

The Native Translator har siden 2005 specialiseret sig i at oversætte dokumenter for sundhedsplejen til norsk. Med certificeringer i Europa og Nordamerika kan vi tilbyde dig en kvalitetsgaranti, der sikrer en nøjagtig oversættelse.

Klar kommunikation er alt afgørende

Hos The Native Translator har vi forstået, hvor vigtig en korrekt oversættelse er for kunden. Det kan være kritisk, hvis dokumenter til sundhedsplejen ikke er 100 % korrekte. Det kan have alvorlige konsekvenser, som i de værste tilfælde kan være fatale. Vi benytter udelukkende norske faguddannede oversættere, der har speciale i sundhedspleje, og som ved, hvordan man anvender korrekt terminologi.

Når patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger skal oversættes, er vi et af de mest benyttede oversættelsesbureauer i Europa. Vi sørger altid for, at oversættelsen er nøjagtig og passer til den lokale kultur, samt at dokumenterne håndteres påpasseligt med fuld fortrolighed.

Vil du gerne oversætte et dokument til norsk, der er relateret til sundhedsplejen, kan du modtage et skræddersyet tilbud fra vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi vil oplyse en pris og leveringstid inden for et minut.

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil stille os vedrørende vores service eller fremgangsmetoder, kan du kontakte os på Opens window for sending emaile-mail. Vi kan fanges døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.