The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Norsk hotel oversættelse

Leverandør til nogle af verdens største hotelkæder

Internationale hotelkæder som Hilton og Accor benytter hyppigt vores oversættelsesservice. Du kan gøre ligesom dem og få dit hotels hjemmeside eller marketingsmateriale oversat til norsk. Reklamer for dit hotel med en markedsføringskampagne, der bliver oversat af specialiserede oversættere med marketingsekspertise, som kan tilpasse sproget til den lokale kultur.

Oversættelsesservice og mere til

Hos The Native Translator tilbyder vi en oversættelsesservice, der kan levere skræddersyede norske oversættelser og resultatrige marketingsløsninger til hoteller rundt om i verden. Vi kan også optimere indholdet på hjemmesider, som kan hjælpe hoteller med at forvandle deres hjemmesides besøgende til virkelige reservationer.

Vi oversætter typisk følgende:

  • Hjemmesider og oploader teksterne direkte til CMS (Content Management System)
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Hoteller over hele verden er begyndt at oversætte deres hjemmesider til norsk for at kunne nå flere kunder. De er ligeledes begyndt at køre direkte reklamekampagner i Norge.

Har du planer om at bryde ind på det norske marked, kan du starte med en oversættelse hos os. Du kan oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, og modtage en pris allerede inden for et minut.

Ønsker du mere information, inden du går i gang, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail med spørgsmål omkring vores service eller fremgangsmetoder.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder norske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.