The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk patentoversættelse

Online servicen hos The Translator Group

Med vores kvalitetsgaranti og strenge kvalitetskontrol er du altid garanteret, at dit patent bliver oversat 100 % korrekt til koreansk med en patentoversættelse fra The Native Translator. Da vi er en del af The Translator Group har vi certificeringer i Europa og Nordamerika, og du er sikker på at modtage kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Hvordan vi kan tilbyde en kvalitetsgaranti

En koreansk patentoversættelse fra os foretages af en koreansk oversætter, der både har erfaring i at oversætte patenter og et indgående kendskab til lovgivning, fremgangsmåder og direktiver i Korea.

Som en del af vores grundige kvalitetskontrol vil en korrekturlæser altid gennemgå de oversatte dokumenter for at sikre dig, at oversættelserne altid er fuldstændig nøjagtige.

Vil du have en yderligere foranstaltning inkluderet i servicen, kan vi lade en koreansk patentadvokat gennemlæse oversættelsen af dine erstatningskrav og andre vigtige dokumenter for at sikre juridisk nøjagtighed.

Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvis du ønsker at komme i gang med din koreanske patentoversættelse. Du kan oploade dine dokumenter til vores online system, hvorefter du vil modtage et tilbud allerede inden for et minut. Vi behandler alle dine dokumenter med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, som ikke er blevet besvaret foroven angående din patentoversættelse, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail, hvor vi står til din rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.