The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk medicinal oversættelse

Uddannede specialister

Via den schweiziske gruppe The Translator Group har online bureauet The Native Translator certificeringer i både Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi specialiseret os i at oversætte medicinale dokumenter til og fra koreansk. Nogle af verdens største medicinalfirmaer anvender jævnligt vores service, blandt andet grundet vores kvalitetsgaranti og da vi både kan håndtere store som små projekter. Vi kan desuden også servicere mindre virksomheder samt privatpersoner.

Kvalitet er vores kendetegn

Vi har fuld forståelse for, at kvalitet inden for den medicinale verden ikke er en luksus, men at det er af afgørende betydning. Fejl og misforståelser kan have kritiske konsekvenser, som i de værste tilfælde kan være fatale.

Med en baggrund inden for medicin forstår vores koreanske medicinale oversættere vigtigheden af en 100 % korrekt oversættelse. Vi har desuden en streng kvalitetskontrol, som inkluderer, at alle tekster bliver gennemgået af en kvalificeret korrekturlæser.

Vi oversætter typisk følgende medicinale tekster til eller fra koreansk:

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Ønsker du at anvende vores service, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og få et tilbud.

Vil du gerne stille os nogle spørgsmål, kan vi træffes døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, Opens internal link in current windowkoreanske medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.