The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk marketingsoversættelse

Nå de koreanske kunder

Via internettet har det længe været muligt for virksomheder at reklamere og tilbyde deres produkter til et globalt marked. Vil du gerne udvide din kundekreds til at inkludere koreanske kunder, så har The Native Translator den rette oversættelsesservice til dig.

Vi har siden 2005 specialiseret os i at levere koreanske marketingsoversættelser via vores team bestående af nogle af de bedste oversættere inden for reklamebranchen. Du er desuden garanteret nøjagtige oversættelser, da vi har en grundig kvalitetskontrol.

Kreative oversættelser, der spreder dit budskab

For at ramme den rigtige målgruppe i Korea er det vigtigt, at budskabet i din oprindelige markedsføringskampagne bliver oversat med flair for den lokale kultur. Vores oversættere og korrekturlæsere har forståelse for det koreanske sprog og kan formå at videreformidle budskabets rette betydning. Inkluderer den oprindelige tekst budskaber med dobbeltbetydning, ordspil, metaforer eller kulturelle karaktertræk, vil vi oversætte disse med samme aroma og elegance, som det er skrevet.

Vi oversætter typisk følgende marketingstekster:

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Udover de ovenstående tekster kan vi også oversætte andre marketingstekster til koreansk. Vil du gerne have mere information om dette, kan du kontakte os direkte på Opens window for sending emaile-mail.

Ellers kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan få en pris og komme i gang med dit projekt.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.