The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Koreansk kontraktoversættelse

Nå det koreanske marked

Som en af Europas ledende oversættelsestjenester siden 2005 kan vi blandt andet tilbyde dig en professionel koreansk kontraktoversættelse. Det betyder intet, om kontrakten er kort eller lang, da vi kan håndtere både store og små projekter. Ingen kunde er ej heller for stor eller lille, da vi kan servicere både store advokatfirmaer, virksomheder store som små samt individer.

Du er garanteret den bedste service og kvalitet, da vi er en del af den schweiziske oversættergruppe The Translator Group, som har certificeringer i Europa og Nordamerika.

Forståelse for koreansk jura

Alle vores koreanske kontraktoversættere kommer fra en juridisk baggrund og har sproget som modersmål. For at de kan levere en korrekt kontraktoversættelse, har de desuden erfaring med flere juridiske systemer samt en forståelse for kulturer og skikke i de forskellige lande. Havde de ikke denne forståelse, kunne noget af den oprindelige betydning gå tabt under oversættelsen, og dette kunne i værste tilfælde skabe store problemer. Dette sker dog ikke, når du benytter dig af vores service.

Gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og opload din kontrakt der, hvis den skal oversættes til koreansk. Vi skal bruge den oprindelige tekst for at kunne bedømme længden til at kunne give dig et tilbud med pris og leveringstid. Du kan dog være helt rolig – vi behandler den med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder koreanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.