The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk website oversættelse

Kæl for det lokale publikum

The Native Translator har siden 2005 været online afdelingen hos oversættergruppen The Translator Group. Vi har siden da oversat mere end 1000 hjemmesider for virksomheder inden for forskellige fagområder. Vi kan desuden oversætte websites til japansk fra mere end 100 sprog.

Vores japanske team består af specialiserede oversættere, som har flere års erfaring i at oversætte websites for alt fra hoteller, reklamebureauer, advokatfirmaer osv. Med et dybtgående kendskab til det japanske sprog og kulturen kan vores oversættere også gøre din hjemmeside mere søgemaskine venlig, så du kan få flere besøgende fra Bing og Google. Udover dette kan de også optimere indholdet på din hjemmeside for at gøre den mere brugervenlig.

Vores website oversættere kan blandt andet håndtere formater som:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Ønsker du at benytte vores service til at oversætte dit website til japansk, kan du inkludere søgemaskineoptimering (SEO) for at gøre det nemmere for dine kunder at finde dig på søgemaskinerne. Vores service kan også inkludere, at vi oploader oversættelserne direkte i dit CMS (Content Management System), hvilket kan spare dig tid og penge.

Kom i gang ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du kan vælge dine sprog, fagområde, og oploade de dokumenter, der skal oversættes. 

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder japanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.