The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk turisme oversættelse

Få flere besøgende fra Japan

The Native Translator har siden 2005 været specialiseret i at oversætte materiale henvendt til japanske turister. Vi er kendt i Europa og Nordamerika for at levere den højeste kvalitet, der kæler for det lokale publikum. Med certificeringer på begge kontinenter og en streng kvalitetskontrol, er du sikret en fuldstændig korrekt oversættelse, der leveres til tiden og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Internationale hotelkæder som Hilton og Accor er i blandt vores tilbagevendende kunder, og det er ikke uden grund. Er du ansvarlig for marketing eller hjemmesiden hos et hotel, turistråd eller anden virksomhed, der vil henvende sig til japanske turister, kan vi hjælpe dig med store som små oversættelsesprojekter.

Vores service inkluderer mere end blot en oversættelse

Vores team består af oversættere som har flere års erfaring i at oversætte tekster til turistbranchen. De kan desuden også oversætte hjemmesider og oploade teksterne direkte til de fleste CMS systemer. Som en del af vores service vil alle oversættelser blive korrekturlæst, inden de bliver leveret til dig.

Vi kan blandt andet oversætte følgende:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

Kunne du tænke dig et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder japanske finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.