The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk sundhedspleje oversættelse

Japanske specialister fra sundhedsplejen

Med speciale i at oversætte dokumenter for sundhedsplejen kan The Native Translator tilbyde dig en kvalitetsgaranti, som sikrer en fuldstændig korrekt oversættelse. Vi er desuden certificeret i Europa og Nordamerika og har siden 2005 været et af de førende oversættelsesbureauer på markedet.

Når kommunikation er alt afgørende

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at en oversættelse er 100 %. Dette er især gældende, når det drejer sig om tekster til sundhedsplejen, da en fejl kan lede til misforståelser, der kan gå hen og have alvorlige konsekvenser. Vores faguddannede japanske oversættere har en baggrund i sundhedsplejen og ved, hvordan man anvender den korrekte terminologi.

The Native Translator er et af de mest anvendte oversættelsesbureauer i Europa, når det kommer til at oversætte patientoplysninger, medicinale spørgeskemaer og brugervejledninger. Vi vil sørge for, at vores oversættelse vil passe til den japanske kultur, og at dine dokumenter vil blive håndteret påpasseligt med fuld fortrolighed.

For at modtage et tilbud og komme i gang med dit oversættelsesprojekt, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil få oplyst en pris og leveringstid allerede inden for et minut, efter du har oploadet fine dokumenter.

Ønsker du at stille os nogle spørgsmål, kan vi træffes hele døgnet via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, japanske medicinske oversættelser, tekniske oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.