The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk Kontraktoversættelse

Juridiske specialister

The Native Translator har siden 2005 været et af Europas førende online juridiske oversættelsesbureauer. Vi kan blandt andet tilbyde en professionel service, der kan håndtere en italiensk kontraktoversættelse for advokatfirmaer, juridiske afdelinger, små virksomheder og privatpersoner, da intet projekt er for stort eller småt for os.

Vi er online udbyderen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group og har derfor certificeringer i Europa og Nordamerika. Med disse samt vores kvalitetsgaranti er du altid sikker på at modtage den bedste service og en 100 % korrekt oversættelse.

Forståelse for italiensk jura og kultur

For at en oversætter og korrekturlæser kan levere en nøjagtig kontraktoversættelse, er det nødvendigt for dem at have en forståelse for flere juridiske systemer samt for kulturen i de pågældende lande. Har de ikke denne forståelse, kan noget af betydningen gå tabt, hvilket kan have meget alvorlige konsekvenser. Når du anvender vores service, vil du undgå en situation som denne, da alle kontraktoversætterne på vores italienske team kommer fra en juridisk baggrund, og de har alle italiensk som modersmål.

For at komme i gang med din italienske kontraktoversættelse, bedes du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, oploade kontrakten der og vælge dine sprog. Vi skal bruge dette for at kunne bedømme længden af kontrakten og give dig et tilbud inden for et minut. Alle dine oplysninger og dokumenter vil naturligvis blive behandlet med fuld fortrolighed.

Har du nogle spørgsmål, kan vi træffes døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelsejuridisk oversættelse, teknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.