The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk IT Oversættelse

Italienske IT specialister

Vores online team hos The Native Translator består af over 5000 eksperter, som hver især har speciale inden for deres område. Dette gælder alt fra vores oversættere, korrekturlæsere, projektledere, programmører og webdesignere. Til at kunne tage sig af en italiensk IT oversættelse vil vi kun benytte sprogeksperter, der har en IT uddannelse.

Vores ekspertise, kvalitetsgaranti, høje serviceniveau og konkurrencedygtige pris er skylden til, at vi siden 2005 har været et af Europas mest anvendte oversættelsesbureauer. Vi kan servicere alt fra internationale virksomheder til privatpersoner, da intet projekt er for stort eller småt.

Dette kan vores IT oversættelsesservice kan tilbyde

Udover vores almindelige oversættelsesservice kan vi også tilbyde servicen The Web Shop Language Solution™. Denne kan du bruge til at oversætte dine kunders italienske henvendelser til mere end 100 andre sprog samt dine svar til disse. Alt dette vil ske inden for et par minutter, og med denne løsning kan du undgå at ansætte sprogspecialister til at tage sig af din kundeservice.

Vi kan oversætte dine IT dokumenter til italiensk inden for:

  • Internet teknologier
  • Telekommunikation
  • Software
  • Grafik
  • E-handel
  • Netværk og systemadministration

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

Vil du i gang med din oversættelse, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, oploade dine dokumenter, vælge sprog og fagområde. Vi vil sende dig et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowteknisk oversættelse så vel som oversættelse af medicinske tekster og oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.