The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk patent-oversættelse

Online servicen hos The Translator Group

Med en patentoversættelse til græsk fra The Native Translator er du altid garanteret en fejlfri oversættelse af dine dokumenter. Vi er en del af The Translator Group og har både europæiske og nordamerikanske certificeringer bag os, så du er altid garanteret den højeste kvalitet, der leveres til tiden og til en yderst konkurrencedygtig pris.

Juridiske eksperter

Vores internationale team er sammensat af over 5000 oversættere, der alle har speciale inden for hvert deres fag. For at kunne håndtere en græsk patentoversættelse kræves der en oversætter, som har erfaring med lovgivning, fremgangsmåder og direktiver, og som er specialiseret i at oversætte patenter. Vores oversættere og korrekturlæsere lever op til disse krav, og du er sikret, at vi vil tildele dig det mest kompetente team til at tage sig af dine vigtige dokumenter. Med vores strenge kvalitetskontrol er du desuden garanteret en 100 % nøjagtig oversættelse.

Vi kan endda tilbyde dig en ekstra kvalitetsforsikring ved at lade en italiensk patentadvokat gennemgå dine dokumenter. Vil du vide mere om dette, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

For at komme i gang med din græske patentoversættelse kan du gå till vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og oploade dine dokumenter til vores system, vælge dine sprog og fagområde. Dette skal vi bruge for at kunne udregne en pris, som du vil modtage allerede inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret i overensstemmelse med ISO 17100. Vi tilbyder finansielle oversættelser, juridiske oversættelser, medicinske oversættelser, Opens internal link in current windowtekniske oversættelserOpens internal link in current windowmarketing oversættelser og statsautoriseret oversættelse til mere end 100 sprog.