The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk website oversættelse

En fransk oversættelsesservice, der kan mere end bare oversætte

The Native Translator er online servicen hos den schweiziske oversættergruppe The Translator Group, som siden 2005 har haft certificeringer i Europa og Nordamerika. Til dags dato har vi oversat over 1000 hjemmesider til forskellige industrier, og vores team er desuden specialiseret i at oversætte websites til fransk.

Vores franske team består udelukkende af oversættere, der har erfaring med at oversætte websites fra IT industrien, den finansielle verden, medicinalindustrien, turistindustrien og mange andre. Med et indgående kendskab til sproget og kulturen, er du altid garanteret den bedste kvalitet. De kan desuden give dig et website, der maksimerer trafikken fra søgemaskiner og kan optimere brugeroplevelsen til at fremme dine forretningsresultater.

Vores franske website specialister kan oversætte i følgende formater:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Søgemaskineoptimering (SEO) kan vi inkludere i dit oversættelsesprojekt, så dine kunder vil have det lettere med at finde dig på søgemaskiner som Google og Bing. Vi kan desuden inkludere en service, hvor dine oversættelser bliver direkte oploadet til dit CMS (Content Management System), hvilket kan spare dig tid og penge.

Kom i gang med at få dit website oversat til fransk ved at gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Her kan du vælge dine sprog, sektor, og du kan oploade de dokumenter, der skal oversættes. 

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og Opens internal link in current windowstatsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.