The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk medicinal oversættelse

Et hold af faguddannede specialister

The Native Translator har et team af specialiserede franske oversættere, som har alle har en medicinal baggrund. Dette er blandt andet grunden til, at nogle af verdens største medicinalfirmaer anvender vores service. En anden grund er, at vi kan håndtere både store og små projekter, hvilket også gør os i stand til at servicere mindre virksomheder og privatpersoner, da intet projekt er for stort eller for småt for os.

Vores kendetegn er kvalitet.

Vi har siden 2005 specialiseret os i at oversætte medicinale tekster til fransk. Vi ved hvor vigtigt, det er, at en medicinal oversættelse er af højeste kvalitet, da en lille fejl i den medicinale verden kan have alvorlige konsekvenser, der i værste tilfælde kan have fatale følger.

Det franske hold af oversættere, der vil arbejde på dit projekt, er underforstået med dette. Vi vil også lade kvalificerede korrekturlæsere gennemgå oversættelserne som et led i vores grundige kvalitetskontrol. 

Vi vil typisk oversætte følgende medicinale tekster til fransk: 

  • Brugervejledninger
  • Patenter
  • Dataark
  • Rapporter
  • Ekspertrapporter
  • Sagsakter
  • Emballager

Vil du gerne i gang med at anvende vores service, skal du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vil modtage en pris og leveringstid. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende vores service, du gerne vil have besvaret, kan vi kontaktes via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder fransk finans oversættelse, juridisk oversættelse, Opens internal link in current windowmedicinsk oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret fransk oversættelse til mere end 100 sprog.