The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Fransk juridisk oversættelse

Juridiske specialister oversættelse til fransk

Vi specialiserer os i juridisk oversættelse, og siden 2005 leverer vi juridiske og bekræftede oversættelser til domstole, advokatfirmaer, ministerier, små og store virksomheder samt private. Med certificeringer i både Europa og Nordamerika kan vi garantere dig den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Eksperter inden for mange specialområder

For at kunne foretage en fransk juridisk oversættelse kræves der en oversætter, som kan formå at kombinere litterær kreativitet med fransk juridisk terminologi. Vores franske team af juridiske oversættere har alle erfaring med dette, da de har en juridisk baggrund.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til fransk

Vi tilbyder også certificerede oversættelser af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har certificerede og akkrediterede oversættere i en lang række lande og kan derfor håndtere certificerede oversættelser af officielle dokumenter.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres franske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse online her <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.