The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk website oversættelse

Professionel engelsk oversættelsesservice

Oversætterbureauet The Native Translator er den online afdeling hos schweiziske The Translator Group, som har certificeringer i både Europa og Nordamerika. Siden 2005 har vi oversat mere end 1000 hjemmesider inden for forskellige fagområder, og vi er endda specialiseret i at oversætte websites til engelsk.

Du er altid garanteret den højeste kvalitet, da vi udelukkende beskæftiger engelske oversættere, der er eksperter i at oversætte websites fra den finansielle verden, medicinalindustrien, turismen samt fra en række andre industrier. Oversætterne har et indgående kendskab til det engelske sprog og kultur, så de kan give dig et site, der maksimerer trafikken fra søgemaskiner som Google og Bing, optimerer brugerens oplevelse samt frembringer forretningsresultater.

Vi kan oversætte til følgende formater:

  • HTML
  • XHTML
  • XML
  • Flash
  • Java
  • CSS
  • ASP

Vores website oversættelsesservice til engelsk kan inkludere søgemaskineoptimering (SEO), så du er nemmere at finde på internettet. Den kan desuden inkludere, at vi oploader dine oversættelser direkte til dit CMS (Content Management System), så du både kan spare tid og penge.

Du kan få dit website oversat til engelsk ved at starte processen i dag. Gå direkte til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, vælg dine sprog, sektor og opload dine dokumenter. Du vil herefter modtage et tilbud inden for et minut.

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, medicinske oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.