The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk turisme oversættelse

Gør som turistråd og hoteller over hele verden

Vi er oversætterbureauet, der er kendt i Europa og Nordamerika for den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi har certificeringer bag os på begge kontinenter og er online udbyderen for oversættergruppen The Translator Group. Internationale hotelkæder som Hilton og Accor anvender allerede vores service, og du kan gøre det samme. Vi kan servicere både store og små kunder og vil med fornøjelse tage os af din engelske oversættelse af turisme relaterede tekster.

Kvalitet kommer fra ekspertise

Vores engelske turismeoversættere er eksperter i at oversætte rejse og turisme tekster og har flere års erfaring bag sig. Har du behov for at oversætte en hjemmeside, kan vores oversættere også klare dette projekt, da de er vant til at arbejde med de fleste CMS systemer. De kan derfor oploade oversættelserne i systemet og direkte på hjemmesiden. Teksterne bliver korrekturlæst med det samme, hvilket vil spare dig både tid og penge.

Vi oversætter typisk følgende for turistindustrien:

  • Hele hjemmesider
  • Printet materiale som flyers, løsblade og brochurer
  • Online annoncer
  • SEO sider
  • Pressemeddelelser
  • Hele marketingskampagner
  • Online booking platforme

For at få et tilbud, kan du gå til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal, hvor du vi modtage en pris inden for et minut. 

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte os døgnet rundt på eOpens window for sending email-mail.

The Native Translator er en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder professionel oversættelse inden for markedsføring, til mere end 100 sprog.