The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Engelsk marketingsoversættelse

Nå ud på det engelske marked

Især de sidste 10 år har det været muligt at tilbyde produkter og services til et globalt marked takket være global marketing og internettet. Har du planer om at indtage det engelske marked, er vores oversættelsesservice den rette for dig.

Siden 2005 har The Native Translator specialiseret sig i at levere engelske marketingsoversættelser, og i vores team findes nogle af de bedste engelske oversættere inden for reklamebranchen. Vi har certificeringer i både Europa og Nordamerika, hvilket garanterer dig den bedste kvalitet.

Kreativitet og professionalitet

Et af de vigtigste ting ved en marketingsoversættelse er, at budskabet i din kampagne synkroniseres med de ønsker og forventninger, der findes på det engelske marked. Kun en sprogekspert kan lege med ord, der inkluderer dobbeltbetydning, metaforer, ordspil og samtidig kæle for den lokale kultur. Vores oversættere har en indgående forståelse for sproget og kan videreformidle budskabets sande betydning.

Som et eksempel kan vi oversætte følgende tekster: 

  • Markedsføringsmateriale
  • Pressemeddelelser
  • Emballage
  • Brochurer
  • Kataloger
  • Hjemmesider
  • Mobile applikationer

Ovenstående tekster er ikke de eneste, vi kan oversætte. Vi kan oversætte alle former for marketingsrelaterede tekster. Kontakt os på Opens window for sending emaile-mail, hvis du ønsker at vide mere om dette eller om vores service.

Du kan også få et tilbud med det samme gennem vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal ved at oploade dine tekster til vores system. Du vil modtage en pris allerede inden for et minut. 

The Native Translator er en del af det schweiziske oversættelsesbureau The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN-15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder engelsk finans oversættelse, juridisk oversættelse, medicinske oversættelse, teknisk oversættelse og statsautoriseret engelsk oversættelse til mere end 100 sprog.